Svart, vitt och lite rosa

Klas Katt eller Rocky fast tjej, eller en snällare variant av Nemi kanske man kan säga utan att göra anspråk på att vara någon serie-expert.

Joanna Rubin Drangers illustrerar och animerar en figur som kanske är hon själv. Gott om vardagsångest och dekadens; men slutet gott, allting gott, heter det ju.

Vill tipsa om hennes roliga och smakfullt presenterade utställning som just nu pågår på Kulturhuset. En liten pärla helt enkelt.

image127

image126

image124

Kommentarer
Postat av: Nonkomform

Tack för att du påminde mig.

2008-05-05 @ 18:10:57
URL: http://nonkomform.blogspot.com/
Postat av: Tom

Ja, den måste du kolla in!

2008-05-05 @ 19:39:13
Postat av: agneta sundström

hej
jag tycker verkligen om din blogg men jag måste säga att du varierar i omdöme. Detta t.ex tycker jag är fult. vissa saker verkar du ha koll på men det här?! Jag gillade t.ex. när du spånade kring vilka band som skulle spela på 080808 det kändes som om alla de banden och artisterna skulle passa perfekt på sitt sätt liksom. Sen tycker jag att du har roliga uttryck som typ svennebanan och sånt som liksom livar upp dina texter! sen tyckte jag om det senaste om grace jones också det var bra! keep up the good work! förresten var hittar du inspiration någonstans? jag skall själv starta en blogg och har blivit inspirerad av dig. Tack och hej!

2008-05-13 @ 13:26:41
Postat av: Tom

Tack själv för ett engagerat inlägg. Inspirationen kommer lite här o var ifrån. Mest från tidningar, skivomslag och böcker tror jag.

Ville i första hand tipsa om utställningen, som jag tyckte var trevligt presenterad. Om Joanna Rubin Drangers bilder är snygga eller fula har jag ingen direkt åsikt om. Tror det finns många som kan identifiera sig med figuren, precis som med typ Rocky.

Lycka till med startandet av bloggen!

2008-05-14 @ 11:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0