Mot öst

Idag bär det av till varmare breddgrader. Enligt sajten AccuWeather.com är det nollgradigt i Thaillinn. Här hemma spås det bli -2 grader imorgon. Man får vara glad för det lilla här i livet.

Någon glidning för att man reser till Svenne-Mecka borde det inte heller bli. (Om nu inte spahotell nått den statusen vid det här laget?)

Gott nytt år pappersvänner om vi inte hörs före dess.

En resumé från året som gått kommer i början av januari.

Frid.

Veckans skyltVet inte om någon sorts förvirring kring "och" och .com har uppstått på Musa. Punkt i telefonnummer har jag heller aldrig sett tidigare. Särskrivningen av kemtvätt framstår i alla fall som en bagatell.

Älska din nästaUnder mina snart tio år som formgivare har det bara hänt en gång: Att ett överenskommet arvode inte har kommit mig tillhanda. Med andra ord: En gång har jag blivit blåst.

De som blåste mig var dessa herrar. Bandet som kallar sig Hoffmaestro.

Arbetet jag utförde var en flyer för en spelning på Mosebacke. Det är förstås länge sen och summan var inte nämnvärt stor. Ändå kommer känslorna tillbaka varje gång jag hör något om bandet, vars musik jag annars gillar rätt så bra.

Nu är det ju ändå jul och jag är inte särskilt långsint av mig. Så när Hoffmaestro så vackert stämmer upp i manskör sträcker jag ut en hand till försoning.

Maestro's, skänk femhundringen till någon hjälporganisation (om ni skulle råka läsa det här och få en klump i magen). God jul. Strålande jul.

Nu är det jul igen


Veckans julskyltning

Flugornas herreHar varit på jakt efter en fluga som den här. Det verkar vara svårare än väntat att hitta. Den bör vara i siden, fast fluffig och inte heller för stor som på en clown.

Min syster i London är konsulterad att leta på Brick Lane.

Tacksam för vidare tips!

RSS 2.0